Het intelligente Verwerkende industriecentrum, Fase II Installatie zal in Verrichting in April worden gezet, zal de Output verdubbelen!

March 18, 2022
Laatste bedrijfsnieuws over Het intelligente Verwerkende industriecentrum, Fase II Installatie zal in Verrichting in April worden gezet, zal de Output verdubbelen!

De persoon verantwoordelijk voor het intelligente verwerkende industriecentrum van Weiqi-Macht zei dat in 2022, de output van intelligente lithiumbatterijen van Weiqi-Centrum van de Machts het Intelligente Verwerkende industrie (Longyan, Fujian) zou moeten verdubbelen. Het intelligente verwerkende industriecentrum (Longyan, Fujian) begon met decoratie in Mei 2021. Met de volledige steun van de overheid van Yongding-District, Longyan, werd de fabriek spoedig voltooid, behandelend een totale oppervlakte van 20.000 vierkante meters, en werd officieel gezet in verrichting in November 2021! In 2021, worden geproduceerd bereikten de intelligente die lithiumbatterijen door het intelligente verwerkende industriecentrum 1.2Gwh. Zoals gepland, verwacht men dat tegen eind 2022, de fabriek dubbele productiecapaciteit kan bereiken, en de output is vijf keer hoger dan vorig jaar. De kosten kunnen verder worden geoptimaliseerd nadat het schaaleffect wordt verbeterd, en de verhoging van volume en winst brengt de sterke aanvankelijke prestatiesgroei.

 

laatste bedrijfsnieuws over Het intelligente Verwerkende industriecentrum, Fase II Installatie zal in Verrichting in April worden gezet, zal de Output verdubbelen!  0

 

laatste bedrijfsnieuws over Het intelligente Verwerkende industriecentrum, Fase II Installatie zal in Verrichting in April worden gezet, zal de Output verdubbelen!  1