Het Longyanindustrieterrein heeft 5000 Reeksen Orden van de Lithiumbatterij voltooid en dan een Grotere Orde geworden!

March 26, 2022
Laatste bedrijfscasus over Het Longyanindustrieterrein heeft 5000 Reeksen Orden van de Lithiumbatterij voltooid en dan een Grotere Orde geworden!

Op 25 Maart, kondigde het Intelligente de Verwerkende industriecentrum van de weiqimacht (Longyan, Fujian) aan dat de orden van de lithiumbatterij binnen sinds het begin van 2022 zijn gekomen. Momenteel, zijn 5000 reeksen orden van de lithiumbatterij met succes voltooid, gevolgd door 20000 reeksen orden van de lithiumbatterij. Tegelijkertijd, van het de Verwerkende industriecentrum van de weiqimacht versnelt Intelligente Fase II de bouw, die de productie van de lithiumbatterij uitbreiden. Fase II fabriek omvat de productie van de lithiumbatterij, intelligent productie, het laden stapelmateriaal en andere elektrisch voertuigmateriaal productie met twee wielen, leggend stevige fundamenten voor het bedrijf om een nieuwe sprong te bereiken.

 

Intelligent Verwerkende industriecentrum (Longyan, Fujian) In 2021, bereikte de intelligente productie van de lithiumbatterij in het intelligente verwerkende industriecentrum 1.2Gwh. Volgens het plan, verwacht men dat tegen eind 2022, de fabriek dubbele capaciteit kan bereiken, en de output zal vijf keer hoger dan vorig jaar zijn. De kosten kunnen verder worden geoptimaliseerd nadat het schaaleffect wordt verbeterd, en de verhoging van volume en winst zal de sterke aanvankelijke prestatiesgroei brengen.

 

 

laatste bedrijfscasus over Het Longyanindustrieterrein heeft 5000 Reeksen Orden van de Lithiumbatterij voltooid en dan een Grotere Orde geworden!  0